foto

Jon Tenney

  • nar. 16.12.1961 (54 let)
    Princeton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Let It Snow
2016 The Seagull
2015 Trable o Vánocích
2014 Co s láskou
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Naši a já
2012 Major Crimes (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
2011 Green Lantern
Year in Mooring, A
2010 Králičí nora
Legie
Radio Free Albemuth
2009 Otčím
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Looking for Comedy in the Muslim World
Mistři hrůzy (TV seriál)
2004 Joint Custody (TV seriál)
2003 Second Born
Sixteen to Life (TV film)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Supersvůdníci 2
40
2001 Kristin (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na mě se můžeš spolehnout
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Advice From a Caterpillar
Entropy
Get Real (TV seriál)
Love American Style (TV film)
1998 Hudba ze sousedního pokoje
Tráva je zlatej důl
Will a Grace (TV seriál)
With Friends Like These...
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Jen blázni spěchají
Rošády lásky
Soumrak rodiny Goldových (TV film)
1996 Fantom
Good Company (TV seriál)
Hollywood Boulevard
Prsten (TV film)
1995 Cybill (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Nixon
Skoro dokonalá (TV seriál)
Zachraňte Willyho 2
1994 Assassination
Lassie
Policajt v Beverly Hills III
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
Staří mládenci
Superman (TV seriál)
Tombstone
1991 Daughters of Privilege (TV film)
Předem vinni
1990 Equal Justice (TV seriál)
Noční vidiny (TV film)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Dirty Dozen: The Series (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Velitelkou v pekle (TV film)
1987 Drsná odplata (TV film)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace