foto

Radovan Král

  • nar. 1.6.1975 (41 let)
    Opava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Intimity
2012 Bílé noci (studentský film)
2011 Westernstory
2007 Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace