foto

Pavel Leicman

  • nar. 28.7.1942 (74 let)
    Deblín, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Klaun (divadelní záznam)
2015 Domácí péče
2012 Bratři (studentský film)
2011 Janek a Anežka (studentský film)
Okno do hřbitova (TV seriál)
Znamení koně (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Boxer (studentský film)
Nic se nestalo (studentský film)
2007 Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Táta (S02E07)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1989 Úraz (TV film)
1985 Trpká chuť slávy (TV film)
1982 Za humny je drak
1968 Josefina (TV film)
Moudrý Engelbert (TV film)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Zpackaná sebevražda (S01E13)
Vražda ve vězení (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace