foto

Radoslav Šopík

  • nar. 7.12.1958 (57 let)
    Gottwaldov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
2015 Domácí péče
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Totožnost (S01E09)
2011 Lidice
Okno do hřbitova (TV seriál)
Tchyně a uzený (TV film)
2010 Maryša (divadelní záznam)
Osmdesát dopisů
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2007 Boty (studentský film)
2006 Červený a černý (divadelní záznam)
2004 Lovec a datel (TV film)
2003 Záchranáři (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Vdavky za všechny prachy (S02E03)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace