foto

Johanna Braddy

  • nar. 30.8.1987 (29 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Johanna Elizabeth Braddy se narodila 30. 8. 1987 v Atlantě jako dcera inženýra Stevea Braddyho a učitelky hudební výchovy pro předškolní děti Jo Beth. Má o osm let mladšího bratra Colea. Studovala na McIntosh High School ve městě Peachtree City v Georgii, kde byla aktivní členkou dramatického kroužku pod vedením režiséra Stephena Bucnera a také kapitánkou školního týmu roztleskávaček. Tuto školu úspěšně zakončila v roce 2005.
 
V té době už za sebou měla svojí první filmovou roli v televizním snímku POP ROCKS (2004), kde hrála vedlejší roli Olivie Harden, sedmnáctileté dcery bankovního úředníka. Jejím dalším významným televizním počinem bylo propůjčení hlasu princezně Yue v animovaném seriálu Avatar: The Last Airbender. V průběhu dalších let se objevila například ve filmech ZBOŘENÉ MOSTY (2006), NA DOMÁCÍ PŮDĚ (2007), WHORE (2008) a také jako jedna z postav ve známých horrorech SMRTÍCÍ NENÁVIST 3 (2009) a PARANORMAL ACTIVITY 3 (2011). V současnosti je hvězdou webseriálu Video Game High School (VGHS), slavného youtubera Freddieho Wonga, kde hraje Jenny Matrix - kapitánku školního týmu first-person-stříleček.
 
Právě při natáčení VGHS poznala Joshe Blaylocka, jejího seriálového přítele, se kterým se v listopadu 2012 skutečně vzali (vytvořili si i webovou stránku vlastní svatby) a nyní spolu žijí v Los Angeles.

Michal "Moena" Charvát

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kartonový boxer
Run the Tide
2014 Believe Me
2013 The Levenger Tapes
2012 The Collection
2011 Born to Race
2010 Panna nebo orel
2009 Hurt
Marriage, A (TV film)
Smrtící nenávist 3
Wild About Harry
2008 Danny Fricke (TV film)
Whore
2007 Divoké vlny
Na domácí půdě
Penny Dreadful
2006 Zbořené mosty

TV seriály

2017 Quantico (TV seriál)
MKTOPAZ (S02E16)
MOCKINGBIRD (S02E15)
LNWILT (S02E14)
další epizody (6)
2016 Quantico (TV seriál)
Cleopatra (S02E09)
ODENVY (S02E08)
LCFlutter (S02E07)
další epizody (20)
2015 Quantico (TV seriál)
Inside (S01E11)
Quantico (S01E10)
Guilty (S01E09)
další epizody (11)
UnREAL (TV seriál)
2014 Shameless (TV seriál)
My Oldest Daughter (S04E02)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
2012 Video Game High School (TV seriál)
2011 Zajatci předměstí (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2008 Oaks, The (TV seriál)
2007 Avatar: The Last Airbender - Super Deformed Shorts (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace