foto

Paul Anthony

  • nar. 21.1.1975 (42 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pomsta
Stolen Daughter (TV film)
Země zítřka
2013 Retornado
2012 American Mary
2011 Sisters & Brothers
2009 Gun to the Head, A
2007 Podvedený osud (TV film)
Vzpoura v Seattlu
2006 Crossed
2004 Blade: Trinity
Eighteen
Předtucha (TV film)
1997 Nights Below Station Street
1995 Hands of Ida, The
1994 Sklizeň (TV film)

TV seriály

2015 iZombie (TV seriál)
Zombie Bro (S02E02)
Grumpy Old Liv (S02E01)
The Flash (TV seriál)
Rogue Air (S01E22)
2014 The Flash (TV seriál)
Flash vs. Arrow (S01E08)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Zbloudilci (S02E10)
Mistři hrůzy (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Strašidelný příběh (S02E03)
Traffic (TV seriál)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Poslední boj (S05E16)
Schůzka na nejvyšší úrovni (S05E15)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
My Life as a Dog (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace