foto

Tim Pigott-Smith

  • nar. 13.5.1946 (70 let)
    Rugby, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Whisky Galore!
6 Days
2015 Jupiter vychází
2014 The Suspicions of Mr Whicher: Beyond the Pale (TV film)
37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
2013 Great Train Robbery, The (TV film)
Red 2
The Suspicions of Mr Whicher: The Murder in Angel Lane (TV film)
Wodehouse in Exile (TV film)
2012 Panství Downton (TV seriál)
Episode #3.5 (S03E05)
2011 Ma part du gâteau
Suspicions of Mr Whicher, The (TV film)
The Hour (TV seriál)
2010 Alenka v říši divů
Malý dům (TV film)
Money (TV seriál)
On Expenses (TV film)
Protiúder (TV seriál)
2009 Miranda (TV seriál)
2008 Quantum of Solace
2007 Holby Blue (TV seriál)
Last Flight to Kuwait, The (TV film)
2006 Entente cordiale, L'
Hercule Poirot: Čas přílivu (TV film)
Normal for Norfolk
Rytíři nebes
Zločiny, které otřásly světem (TV seriál)
2005 V jako Vendeta
2004 Alexander Veliký
Láska v bílém pekle (TV seriál)
London (TV film)
2003 Day Britain Stopped, The (TV film)
Eroica (TV film)
Johnny English
Private Life of Samuel Pepys, The (TV film)
2002 Čtyři pírka: Zkouška cti
Gangy New Yorku
Innocents (TV film)
Krvavá neděle
MI5 (TV seriál)
Propustka
Případy inspektora Lynleyho: Pro dobro Eleny (TV film)
2001 Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1995 Ghosts (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Shadowy Third, The (TV film)
1993 Soumrak dne
1992 True Adventures of Christopher Columbus (TV seriál)
1990 Chief, The (TV seriál)
1987 Life Story (TV film)
1986 Hra na vraždu (TV film)
State of Emergency, A
The Challenge (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
Struggle (TV seriál)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
I Remember Nelson (TV seriál)
Zvoník od Matky Boží (TV film)
1981 Souboj Titánů
Vítězství
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Day Christ Died, The (TV film)
Hannah (TV seriál)
Richard's Things
Sweet William
'Tis Pity She's a Whore (TV film)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Henry IV, Part I (TV film)
Measure for Measure (TV film)
1978 Lost Boys, The (TV seriál)
1977 Joseph Andrews
Wings (TV seriál)
1976 Stíhači, na start!
The Glittering Prizes (TV seriál)
1975 North and South (TV seriál)
1974 Antonius a Kleopatra (TV film)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2012 Great West End Theatres
Simon Schama: Shakespeare a my (TV film)
2006 Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot (TV film)
2005 Where Words Prevail
2003 Poslední dny Pompejí (TV film)
1998 Dynasty: The Nehru-Gandhi Story (TV film)
1996 Great War and the Shaping of the 20th Century, The (TV seriál)
1995 Bitevní pole (TV seriál)

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace