foto

Tim Pigott-Smith

  • nar. 13.5.1946
    Rugby, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.4.2017 (70 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Victoria and Abdul
6 Days
2016 Whisky Galore!
2015 Jupiter vychází
2014 Podezření pana Whichera: Společensky nepřijatelné (TV film)
2013 Great Train Robbery, The (TV film)
Podezření pana Whichera: Vražda v Andělské uličce (TV film)
Red 2
Wodehouse in Exile (TV film)
2011 Ma part du gâteau
Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill (TV film)
2010 Alenka v říši divů
Malý dům (TV film)
On Expenses (TV film)
2008 Quantum of Solace
2007 The Last Flight to Kuwait (TV film)
2006 Entente cordiale, L'
Normal for Norfolk
Rytíři nebes
2005 V jako Vendeta
2004 Alexander Veliký
London (TV film)
2003 Day Britain Stopped, The (TV film)
Eroica (TV film)
Johnny English
Private Life of Samuel Pepys, The (TV film)
2002 Čtyři pírka: Zkouška cti
Gangy New Yorku
Innocents (TV film)
Krvavá neděle
Propustka
Případy inspektora Lynleyho: Pro dobro Eleny (TV film)
1995 Shadowy Third, The (TV film)
1993 Soumrak dne
1987 Life Story (TV film)
1986 Hra na vraždu (TV film)
State of Emergency, A
1982 Zvoník od Matky Boží (TV film)
1981 Souboj Titánů
Vítězství
1980 Day Christ Died, The (TV film)
Sweet William
'Tis Pity She's a Whore (TV film)
Věci po Richardovi
1979 Measure for Measure (TV film)
The First Part of King Henry the Fourth, with the Life and Death of Henry Surnamed Hotspur (TV film)
1977 Joseph Andrews
1976 Stíhači, na start!
1974 Antonius a Kleopatra (TV film)

TV seriály

2014 37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
2013 Miranda (TV seriál)
Slavnostní večeře (S03E03)
2012 Panství Downton (TV seriál)
Episode #3.5 (S03E05)
2011 The Hour (TV seriál)
2010 Money (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dny bezvládí (S11E06)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Čas přílivu (S10E04)
Zločiny, které otřásly světem (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1995 Ghosts (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1992 True Adventures of Christopher Columbus (TV seriál)
1990 Chief, The (TV seriál)
1986 The Challenge (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
Struggle (TV seriál)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
I Remember Nelson (TV seriál)
1981 Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Hannah (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
1978 Lost Boys, The (TV seriál)
1977 Wings (TV seriál)
1976 The Glittering Prizes (TV seriál)
1975 North and South (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2012 Great West End Theatres
Simon Schama: Shakespeare a my (TV film)
2006 Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot (TV film)
2005 Where Words Prevail
2003 Poslední dny Pompejí (TV film)
1998 Dynasty: The Nehru-Gandhi Story (TV film)
1996 Great War and the Shaping of the 20th Century, The (TV seriál)
1995 Bitevní pole (TV seriál)

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace