foto

Milan Pitkin

  • nar. 23.5.1950 (66 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 23. května 1950 v Praze. Vlastním jménem Milan Křivský. Vystudoval zemědělskou školu. Živil se jako taxikář a stavař,(jezdil s bagrem, buldozorem, náklaďákem a jeřábem). Od roku 2000 se objevuje na televizních obrazovkách, začínal v pořadu TO JE FÓR, poté již vystupoval pravidelně s Ivanem Mládkem, se kterým se poznal na zabíjačce u své sestry. Vystupoval v pořadu COUNTRY ESTRÁDA, nyní vystupuje v sitcomu CYRANŮV OSTROV. Ve volném čase hraje šachy, tenis.

Miloš "M.B" Boubín

Herecká filmografie

2015 Vánoční Kameňák
2013 Kameňák 4
2011 Noha 22 (TV seriál)
2008 Cyranův ostrov (TV seriál)

TV pořady

2014 Nikdo není perfektní (TV pořad)
2012 Buřtcajk (TV pořad)
Vtip za stovku! (TV pořad)
2007 Humor na scénu! (TV pořad)
U muziky na silvestra (TV pořad)
2006 Evergreen show (TV pořad)
2005 Silvestr 2005 (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Silvestr 2004 (TV pořad)
10 let s vámi (TV pořad)
2003 Legendy televizní zábavy (TV pořad)
Paškál (TV pořad)
Silvestrovský božský výběr (TV pořad)
Střelnice (TV pořad)
Volenka (TV pořad)
2001 Country estráda (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace