foto

Kateřina Cajthamlová

  • nar. 7.7.1962 (54 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Doktorka Cajthamlová se narodila 7. července 1962. Po vystudování Gymnázia Sladkovského nastoupila na Fakultu všeobecného lékařství při Univerzitě Karlově, kde vystudovala všeobecný obor. Během studia působila jako pomocná vědecká síla na klinice Mikrobiologie FVL UK. Účastnila se také cyklu přednášek o výživě a koenzymu Q10 ve výživě. V letech 1995 až 2001 dálkově studovala London School of Homeopathy a účastnila se kurzů České homeopatické společnosti a Indicko-Holandské Homeopatické školy.

Doktorka Cajthamlová začala svou praxi ve Státním ústavu národního zdraví na Praze 5 jako sekundární lékař, později jako samostatný internista na oddělení gastroenterologie. Do roku 1995 zde prováděla preventivní zdravotní prohlídky žadatelů o víza (Designated Physician) na oddělení cizinecké policie a byla smluvním lékařem AMCICO. Po této praxi nastoupila do Health Care Unlimited jako samostatně pracující internista. Od června 1997 pracovala jako samostatně pracující internista a homeopat v Health Centre Prague. V únoru 2001 otevřela nestátní zdravotnické zařízení se zaměřením na prevenci a léčbu interních chorob, kde pracuje dodnes. Nadále pořádá odborné přednášky pro Pharma Nord, Českou lékařskou komoru.

Kateřina publikuje do mnoha periodik a časopisů jako Maminka, Dieta, Lidové noviny a spoustu dalších časopisů určených výhradně pro ženy. V červnu 2006 začala moderovat pořad o hubnutí na TV Prima JSTE TO CO JÍTE. V roce 2009 následoval další podobný pořad SOUBOJ V TĚŽKÉ VÁZE. v roce 2007 Byla nominována v anketě TýTý v kategorii Osobnost roku, kde se umístila na 3. místě. Objevila se i v talkshow Jana Krause. Je autorkou dvou knih a od roku 2009 je tváří společnosti Valmez.

Lukáš "Ruuzha" Růžička

Herecká filmografie

2014 Modelky s.r.o.

TV pořady

2014 DoktorKA (TV pořad)
Hlava rodiny (TV pořad)
2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2009 Souboj v těžké váze (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Jak se staví sen (TV pořad)
2006 Jste to, co jíte (TV pořad)
StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace