foto

Elyse Levesque

  • nar. 10.9.1985 (31 let)
    Regina, Saskatchewan, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Elyse Levesque se narodila 10. Září 1985 v městě Regine v Kanadě. Začala hrát v 11 letech a stala se součástí společnosti mladých herců v dobře známém dětském seriálu THE INCREDIBLE STORY STUDIO. Po vysoké škole cestovala po světě a dva roky působila jako modelka v Tchaj-wanu, Japonsku, Itálii, Španělsku a ve Francii poté studovala výtvarné umění. Po vystudování se vrátila do Kanady.

V roce 2006 se začala zaměřovat na hereckou kariéru. Získala několik dramatických rolí v televizních a filmových projektů. Zahrála si v seriálech jako SMALLVILLE nebo MUŽI NA STROMECH. V roce 2009 dostala roli Chloe Amstrongové, dcery amerického senátora, v populárním seriálu STARGATE UNIVERSE.

mark65

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fishing Naked
Mesmerized
Spare Change
2014 Fruitcake
2013 Sons of Liberty
2012 In Return
Slumber Party Slaughter
2009 Vánoční výlet
2008 Cesta do středu Země (TV film)
Ničivé tornádo (TV film)
2007 Haunting of Sorority Row, The
Nečekaný zločin (TV film)
Normal
Svatební přání (TV film)
2006 Rodina na útěku (TV film)
2005 Anděl smrti
2004 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Ruce nad kolébkou (TV film)

TV seriály

2016 Containment (TV seriál)
There Is a Crack in Everything (E08)
Pilot (E01)
Notorious (TV seriál)
Friends and Other Strangers (E03)
The Perp Walk (E02)
Shoot the Messenger (TV seriál)
2014 The Originals (TV seriál)
From a Cradle to a Grave (S01E22)
The Battle of New Orleans (S01E21)
A Closer Walk with Thee (S01E20)
další epizody (12)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Epilog (S02E18)
další epizody (10)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Oživení (S02E10)
Návštěva (S02E09)
Pomsta (S02E08)
další epizody (20)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
Život (S01E09)
Čas (S01E08)
další epizody (10)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
2004 Renegadepress.com (TV seriál)
2002 2030 CE (TV seriál)
2001 MythQuest (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
1997 Incredible Story Studio (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace