foto

Emerson Brooks

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Americký sniper
2011 Super 8
2009 Least Among You, The
Terminator Salvation
2008 Hanging Tree, The
2007 Dream Slashers
Homo Erectus
Lovci pokladů: Kniha tajemství

TV seriály

2016 MacGyver (TV seriál)
Wrench (S01E06)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Malý princ (S05E04)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Čtyři měsíce předtím (S02E08)
Na doživotí (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
2005 Cuts (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace