foto

Emerson Brooks

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 MacGyver (TV seriál)
Wrench (S01E06)
2014 Americký sniper
2011 Super 8
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Least Among You, The
Terminator Salvation
2008 Hanging Tree, The
2007 Cestovatel (TV seriál)
Dream Slashers
Homo Erectus
Lovci pokladů: Kniha tajemství
Na doživotí (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
2005 Cuts (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Ztraceni (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace