foto

Martin Bohadlo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Inspektoři (amatérský film)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
2008 Kouzla králů (TV film)
Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2006 O malíři Adamovi (TV film)
Slečna Guru (TV film)
Vratné lahve
2005 Nadměrné maličkosti: Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (TV film)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2009 Ondřejova filmová škola (TV pořad)

Režijní filmografie

2014 Multitasking (amatérský film)
2012 Inspektoři (amatérský film)
2010 Standardní situace (amatérský film)
2009 Mikro Dílna (amatérský film)

Scenáristická filmografie

2014 Multitasking (amatérský film)

Kameramanská filmografie

2014 Multitasking (amatérský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace