foto

Claudia Wells

  • nar. 5.7.1966 (49 let)
    Kuala Lumpur, Malajsie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 EP/Executive Protection
2014 Starship: Rising
2011 Alien Armageddon
2008 Still Waters Burn
1986 Fast Times (TV seriál)
1985 Návrat do budoucnosti
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
Brothers (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Off the Rack (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Herbie, the Love Bug (TV seriál)
1981 Rise and Shine (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)

Dokumentární

2015 Back in Time
2005 Movies' Greatest Cars (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace