foto

Marie Pilátová

  • nar. 14.5.1921
  • zem. 20.1.2015 (93 let)
    Hoštice, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

2009 Protektor
1991 Slunce, seno, erotika
1989 Slunce, seno a pár facek
1983 Slunce, seno, jahody

Dokumentární

2014 Slunce, seno, 30 LET !
2006 Slunce, seno, vesnice (TV film)

TV pořady

2003 Slunce, seno, Helena (TV pořad)
2002 Benefice Zdeňka Trošky (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace