foto

Cassidy Freeman

  • nar. 22.4.1982 (34 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká herečka se narodila 22. dubna 1982 v Chicagu. Již na střední škole se objevovala ve školních představeních, muzikálech a pěveckých sborech. Poté se v roce 1999 zapsala do programu Cherubs na Northwestern University. Svou profesionální hereckou kariéru odstartovala vystupováním v Lyric Opera of Chicago.

Dále se ponořovala do světa divadla, zatímco studovala na Middlebury College, kterou absolvovala v roce 2004. Během studia měla možnost po jeden semestr žít v Bolívii, kde studovala místní historii a kulturu. Hrála také ve Washingtonu D.C. a New Yorku, v Los Angeles se stala součástí spolku The Sight Unseen Theatre Group. V roce 2008 byla obsazena do hlavní, záporné, ženské role Tess Mercer ( což je mix slečny TESSmacherové a MERCY Gravesové) v seriálu televize CW SAMALLVILLE. Dále se objevila v komedii FINISHING THE GAME: THE SEARCH FOR A NEW BRUCE LEE po boku Jamese Franca a zahrála si zdravotnici Charlie v pilotu seriálu z nemocničního prostředí AUSTIN GOLDEN HOUR.

Tan "Camulator" Nguyen Trong

Herecká filmografie

2016 We Go On
2014 Zdánlivé bezpečí
2013 Brahmin Bulls
Bylo, nebylo (TV seriál)
Drobek (S02E13)
2012 Longmire (TV seriál)
2010 Smallville: Absolute Justice (TV film)
YellowBrickRoad
2009 Upíří deníky (TV seriál)
2008 Austin Golden Hour (TV film)
Starlet
2007 Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee
2006 Razor Sharp
2003 Odložené případy (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

TV pořady

2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace