foto

Ondřej Nosálek

  • nar. 26.6.1981 (35 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ondřej Nosálek se narodil 26. června 1981 v Ostravě. Zde také studoval konzervatoř - obor hudebně dramatický. Už během studií spolupracoval s Divadlem Petra Bezruče a objevoval se v pořadu ČT Cizí slovo poezie.

První angažmá nastoupil v souboru české scény v Českém Těšíně. Objevil se v představeních jako "Nejlepší slepice se nedá koupit", "Divotvorný hrnec", "O myších a lidech". Dále hostuje v ostravských divadlech. Od roku 2005 je členem pražského divadla Minor a můžete ho vidět i v představeních v Divadle Na Fidlovačce.

Na televizní obrazovce jste ho mohli vidět ve studentské černé bláznivé komedii Karla Spěváčka Brak, kde během svých studentských let ztvárnil roli slaboduchého Karla. Objevil se také v TV seriálu Černá sanitka.

Ondřej má velmi rád pohyb a tanec, a proto se během posledních let stal členem velmi originálního pohybového divadla Veselé skoky, jejichž domovskou scénou je pražské Divadlo v Celetné (doporučuji skvělá představení "Na hlavu!", "Chabrus Line", "ve stanici nelze", "Baby Box" apod.).

Revelate_17

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kobry a užovky
2014 MY 2
2004 Stucco (studentský film)
2002 Brak

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Past na svědomí (E02)
Madame (TV seriál)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Dvojboj (E06)
Anděl odplaty (E02)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vlast a národ (E11)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2008 Černá sanitka (TV seriál)

TV pořady

2015 Český lev 2014 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace