foto

Ondřej Nosálek

  • nar. 26.6.1981 (35 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ondřej Nosálek se narodil 26. června 1981 v Ostravě. Zde také studoval konzervatoř - obor hudebně dramatický. Už během studií spolupracoval s Divadlem Petra Bezruče a objevoval se v pořadu ČT Cizí slovo poezie.

První angažmá nastoupil v souboru české scény v Českém Těšíně. Objevil se v představeních jako "Nejlepší slepice se nedá koupit", "Divotvorný hrnec", "O myších a lidech". Dále hostuje v ostravských divadlech. Od roku 2005 je členem pražského divadla Minor a můžete ho vidět i v představeních v Divadle Na Fidlovačce.

Na televizní obrazovce jste ho mohli vidět ve studentské černé bláznivé komedii Karla Spěváčka Brak, kde během svých studentských let ztvárnil roli slaboduchého Karla. Objevil se také v TV seriálu Černá sanitka.

Ondřej má velmi rád pohyb a tanec, a proto se během posledních let stal členem velmi originálního pohybového divadla Veselé skoky, jejichž domovskou scénou je pražské Divadlo v Celetné (doporučuji skvělá představení "Na hlavu!", "Chabrus Line", "ve stanici nelze", "Baby Box" apod.).

Revelate_17

Herecká filmografie

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vlast a národ (E11)
2015 Kobry a užovky
2014 MY 2
Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2004 Stucco (studentský film)
2002 Brak

TV pořady

2015 Český lev 2014 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace