foto

John Legend

  • nar. 28.12.1978 (38 let)
    Springfield, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 La La Land
2012 The Last Leg (TV seriál)
2008 V rytmu soulu
2006 Happy Hour (TV seriál)
2005 Miláček
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)

Dokumentární

2016 Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
2015 Taylor Swift: The 1989 World Tour Live (koncert)
2014 The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
2011 The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
Hope For Haiti Now (koncert)
2009 Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
People Speak, The
Soundtrack for a Revolution
25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
2008 John Legend: Live from Philadelphia (koncert)
2007 Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
Live Earth (koncert)
2006 Ohio Players
September in Brooklyn: Making of 'Block Party', The
2005 American Express Jam Sessions (koncert)
Block Party
John Legend: Live at the House of Blues (koncert)

TV pořady

2017 Grammy Awards 2017 (TV pořad)
Oscar 2017 (TV pořad)
The 74th Golden Globe Awards (TV pořad)
23rd Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2016 Grammy Awards 2016 (TV pořad)
Greatest Hits (TV pořad)
Oscar 2016 (TV pořad)
2015 BET Awards 2015 (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2015 (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show (TV pořad)
87. Annual Academy Awards (TV pořad)
2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
Grammy Awards 2014 (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
2014 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 Billboard Music Awards 2012 (TV pořad)
Duets (TV pořad)
10th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2011 Artist Toolbox, The (TV pořad)
Grammy Awards 2011 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Grammy Awards 2010 (TV pořad)
2010 American Music Awards (TV pořad)
2009 Grammy Awards 2009 (TV pořad)
VEVO Go Shows (TV pořad)
81. Annual Academy Awards (TV pořad)
2008 A Colbert Christmas: The Greatest Gift of All! (TV pořad)
Grammy Awards 2008 (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)
2006 Bizarní jídla (TV pořad)
Tony Bennett Show! (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
X Factor, The (TV pořad)
2004 The X Factor (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later with Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Wetten, dass..? (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1951 Festival di Sanremo (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Big Sean feat. Kanye West & John Legend - One Man Can Change The World (hudební videoklip)
Meghan Trainor feat. John Legend - Like I'm Gonna Lose You (hudební videoklip)
Sam Smith feat. John Legend - Lay Me Down (hudební videoklip)
2014 Common feat. John Legend - Glory (hudební videoklip)
John Legend - You & I (Nobody in the World) (hudební videoklip)
2013 Benny Benassi feat. John Legend - Dance the Pain Away (hudební videoklip)
John Legend - All of Me (hudební videoklip)
John Legend feat. Kimbra - Made to Love (hudební videoklip)
John Legend feat. Lindsey Stirling - All Of Me (hudební videoklip)
John Legend feat. Rick Ross - Who Do We Think We Are (hudební videoklip)
2012 John Legend feat. Ludacris - Tonight (Best You Ever Had) (hudební videoklip)
2011 John Legend feat. Mariah Carey - When Christmas Comes (hudební videoklip)
Magnetic Man feat. John Legend - Getting Nowhere (hudební videoklip)
2010 Estelle feat. John Legend & Nas - Fall in Love (hudební videoklip)
Herbie Hancock feat. John Legend & Pink - Don't Give Up (hudební videoklip)
John Legend & The Roots feat. Common & Melanie Fiona - Wake Up Everybody (hudební videoklip)
2009 John Legend - Everybody Knows (hudební videoklip)
Rick Ross feat. John Legend - Magnificent (hudební videoklip)
2008 John Legend feat. André 3000 - Green Light (hudební videoklip)
2007 John Legend - P.D.A. (We Just Don't Care) (hudební videoklip)
John Legend - Show Me (hudební videoklip)
John Legend - Stereo (hudební videoklip)
2006 DJ Khaled feat. Kanye West, Consequence & John Legend - Grammy Family (hudební videoklip)
John Legend - Heaven (hudební videoklip)
John Legend - Save Room (hudební videoklip)
2005 John Legend feat. Lauryn Hill - So High (hudební videoklip)
John Legend - Number One (hudební videoklip)
John Legend - Ordinary People (hudební videoklip)
Kanye West: College Dropout - Video Anthology (hudební videoklip)
The Black Eyed Peas feat. Q-Tip, Talib Kweli, Cee-Lo & John Legend - Like That (hudební videoklip)
2004 John Legend - Used to Love U (hudební videoklip)
Slum Village feat. Kanye West & John Legend - Selfis (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2013 John Legend - All of Me (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace