foto

Aly Michalka

  • nar. 25.3.1989 (28 let)
    Torrance, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alyson Michalka (plným jménem Alyson Renae Michalka) se narodila 25. března 1989 v Torrance, Californii. Je herečkou a zároveň i zpěvačkou.

Své dětství strávila v Seattlu ve státě Washington. V šesti letech již uměla hrát na klavír a v sedmi se naučila na kytaru. Později spolu se svojí sestrou začala zpívat a vydaly album. Díky němu se pak objevila ve dvou muzikálech "Jailhouse Rock" a "Time to remember".

Její herecká kariéra odstartovala v Disney Chanellu v seriálu PHIL OF THE FUTURE kde hrála roli Keely Teslow. Poté byla zvána do televizních pořadů, a také udělala skvělou hudbu pro filmy HERBIE: FULLY LOADED a ICE PRINCESS.

V 16ti letech se spolu se svojí sestrou AJ objevila ve filmu ALY & AJ IN CONCERT, který byl vytvořen na podporu jejich alba. V současné době ji můžeme vidět ve skvělém filmu BANDSLAM, kde hraje jednu z hlavních rolí.

Nikol "HelloNiky" Furišová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Killing Winston Jones
The Lears
2015 Weepah Way for Now
2014 Sequoia
2013 Crazy Kind of Love
2011 Spolubydlící
2010 Panna nebo orel
2009 Rock ze střední
2007 Super Sweet 16: The Movie
2006 Haversham Hall (TV film)
Krásky od krav (TV film)
2005 Now You See It... (TV film)

TV seriály

2017 iZombie (TV seriál)
Wag the Tongue Slowly (S03E04)
Eat, Pray, Liv (S03E03)
Zombie Knows Best (S03E02)
další epizody (4)
MacGyver (TV seriál)
Compass (S01E19)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
další epizody (6)
2015 iZombie (TV seriál)
Abra Cadaver (S02E07)
Max Wager (S02E06)
Even Cowgirls Get the Black and Blues (S02E04)
další epizody (11)
2010 Superkočky (TV seriál)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)

TV pořady

2011 The 37th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2009 Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
2006 Megan Mullally Show, The (TV pořad)
2005 Aly & AJ in Concert (TV pořad)
2004 Disney 411 (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2005 Aly & AJ in Concert (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace