foto

James Arnold Taylor

  • nar. 22.7.1969 (47 let)
    Santa Barbara, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

James Arnold Taylor je americký hlásateľ a hlasový herec, ktorý prepožičal svoj hlas mnohým známym postavám (napr. Fred Flintstone). Jeho hlas sa objavuje nielen v mnohých filmoch, ale aj národných reklamných kampaniach a rádiách. Za sebou má úspešnú kariéru. S manželkou Alison Taylor má dieťa, dcéru Lydiu.

Dominika "metal.storm" Kubasov

Herecká filmografie

Filmy

2017 Animal Crackers
Robo-Dog: Airborne
2016 King of Iron Fist Tournament, The
Lego DC Super hrdinové: Vesmírný souboj
Lego Scooby: Strašidelný Hollywood
Ratchet a Clank: Strážci galaxie
2015 Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro
Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy
Robo-Dog
2014 Superhrdinové: Batman do Ligy! (TV film)
2012 Foodfight!
2010 Gnomes and Trolls: The Forest Trial
2009 Bionicle: Zrození legendy
2008 Liga spravedlivých: Nová hranice
Skřítkové a trollové: Tajemná komnata
Star Wars: Klonové války
Zlatovláska a 3 medvědi
2007 Hellboy Animated: Blood and Iron (TV film)
Superman: Soudný den
Želvy Ninja
2006 Ultimate Avengers: Konečná pomsta
2004 Comic Book: The Movie
Crash Nebula (TV film)
Van Helsing: Londýnská mise
2003 Aero-Troopers: The Nemeclous Crusade
Animatrix
Animatrix: Detektivní příběh
Animatrix: Dětský příběh
Animatrix: Druhá renesance 1. část
Animatrix: Druhá renesance 2. část
Animatrix: Přijímací zkouška
Atlantis: Milo se vrací
Velké dítě Dickie Roberts

TV seriály

2015 Guardians of the Galaxy (TV seriál)
Guardians of the Galaxy Origins (TV seriál)
2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Sonic Boom (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Spark of Rebellion (S01E01)
2013 Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
2011 Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
2010 Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Ben 10: Alien Force (TV seriál)
Senzační Spider-Man (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
2007 Afro Samurai (TV seriál)
2006 Legion of Super Heroes (TV seriál)
Wow! Wow! Wubbzy! (TV seriál)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
A.T.O.M (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Johnny Test (TV seriál)
Loonatics Unleashed (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
2004 Danny Phantom (TV seriál)
Drawn Together (TV seriál)
Game Over (TV seriál)
Stroker and Hoop (TV seriál)
2003 Kačer Dodgers (TV seriál)
Star Wars: Clone Wars (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
¡Mucha Lucha! (TV seriál)
Pětka statečných (TV seriál)
Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
2000 Static Shock (TV seriál)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice
2001 Comedy Team of Pete & James, The

TV pořady

2004 Last Laugh '04 (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace