foto

Vlasta Vrana

  • nar. Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vlasta Vrana je kanadský herec českého původu. Je známým především účinkováním ve filmu A YEAR IN THE DEATH OF JACK RICHARDS, kde hrál titulní postavu. Vrana se narodil v Norsku, ale později se přestěhoval do Kanady.

Objevil se ve spoustě televizních show a filmů jako THE NEW AVENGERS, THE LITTLEST HOBO, CHOICES,SPEARFIELD'S DAUGHTER, THE KISS,WAR OF THE WORLDS, AFTER AMY, ALL SOULS,FRIDAY THE 13TH: THE SERIES, WINDSOR PROTOCOL, LOBBY, HIGHLANDER III: THE FINAL DIMENSION, SIRENS, MOM P.I, THE HITCHHIKER, PRESS RUN, WAKING THE DEAD a THE BLUE MAN. Také hrál postavu šéfa hasičů v psycho-thrilleru SECRET WINDOW a postavu Bookera / MPC / ve filmu THE DAY AFTER TOMORROW.

Svůj hlas propůjčil postavám ve filmech SPLINTER CELL, HEAVY METAL, HEAVY METAL 2000 a THE MYSTERIOUS CITIES OF GOLD. Taktéž namluvil postavy v několika počítačových hrách.

Taky komentoval všechny CANADA VIGNETTES filmy a několik jiných pořadů pro společnost THE NATIONAL FILM BOARD OF CANADA. Jednalo se o krátké reklamní šoty mezi filmy a pořady pojednávající o etnické a kulturní rozmanitosti Kanady.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

2016 Race
2014 19-2 (TV seriál)
24 Hour Rental (TV seriál)
2013 Informant, The
Red 2
2012 Paralelní světy
2011 Who Is Simon Miller? (TV film)
2010 Ledové ostří 4: Oheň a led (TV film)
Territories
2009 Mrtví jako já
Obludárium (TV film)
The Phantom (TV film)
Zrádný prsten (TV film)
2008 Doktor Jekyll a pan Hyde (TV film)
Christmas Choir, The (TV film)
Ohnivá řeka (TV film)
Válečné hry 2: Kód smrti
2007 Moje svatba (TV film)
Vlna zabiják (TV film)
Závod o dobytí Marsu (TV seriál)
2006 Black Eyed Dog
2005 Canadian Case Files (TV seriál)
Obchod s bílým masem (TV film)
Year in the Death of Jack Richards, A
Zločiny z vášně (TV film)
2004 Dítě na prodej (TV film)
Manners of Dying
Miluj mě, prosím
Tajemné okno
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
Muž, který zabil
Rudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New Yorku (TV film)
2002 Alone We Stand
Erotománie (TV film)
Jackie Gleason (TV film)
Jen procházka v parku (TV film)
Matthew Blackheart: Monster Smasher (TV film)
Na stopě vraha (TV film)
Spasitel (TV film)
2001 Heart: The Marilyn Bell Story (TV film)
Kauza smrti
Nebezpečný svědek
Or, L' (TV seriál)
Podivné dítě (TV film)
Srdce na dlani (TV film)
Varianova válka (TV film)
Vězeňská správkyně (TV film)
2000 Balík peněz
Čekání na smrt
Heavy Metal 2000
Hodina duchů
Press Run
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
Příručka pro vraha
1999 Girl Next Door, The (TV film)
Indián
Kayla
Legenda Sleepy Hollow (TV film)
Maska smrti
Maurice Richard: Histoire d'un Canadien (TV seriál)
Nájemní vrazi (TV film)
Nejmladší kmotr (TV film)
Revenge
Revenge of the Land (TV film)
Vysoká hra
1998 Čest a sláva (TV film)
Kaňon divokých koček
Ombre de l'épervier, L' (TV seriál)
Voják cti
1997 Cizinec
Dům démonů
Hon na Šakala
Lobby (TV seriál)
Stín minulosti (TV film)
Top Secret
1996 Hawk's Vengeance
Mafián (TV film)
Matka noc
Mrtvý bod
Parchant (TV film)
Půlnoc v Petrohradu
Sama na lásku (TV film)
Windsorský protokol (TV film)
1995 Eye of the Wolf
Vents contraires (TV film)
Vězeň na zabití
1994 Brainscan
Highlander 3
Průlom (TV film)
Relative Fear
Ukradené štěstí
Zabijáci
1993 Nebezpečný let (TV film)
Úctyhodná žena II (TV film)
1992 Cry in the Night, A (TV film)
Sestry dvojčata
1991 Final Heist, The (TV film)
Money
Scanners II
Smrt v patách (TV film)
Urban Angel (TV seriál)
1990 Andělské náměstí
Falling Over Backwards
Šepoty
1989 Den první (TV film)
Eddie a Cruiseři 2
Champagne Charlie (TV film)
Nail Soup: Scandinavian Folktale
Phone Call, The (TV film)
Red Earth, White Earth (TV film)
1988 Bůh žehnej dítěti (TV film)
Dubnové ráno (TV film)
Obsessed
Polibek
PTT jednotka: Operace Python Wolf (TV film)
Tisserands du pouvoir II: La Révolte, Les
Tisserands du pouvoir, Les (TV seriál)
1987 Amerika (TV seriál)
Čaroděj ze země Oz (TV seriál)
Dreams of a Land
First Offender (TV film)
Ford: Muž a stroj (TV film)
Hitting Home (TV film)
Man Who Stole Dreams, The
Midnight Magic (TV film)
Osudná štvanice
Wonderful Wizard of Oz, The
1986 Age of the Rivers
Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)
Great Collections from the Montreal Botanical Garden
Idő van
Morning Man
Past na kočky
PTT jednotka: Plíživé nebezpečí (TV film)
Výběr (TV film)
1985 Bez respektu
Čas pro život (TV film)
Eternal Evil (TV film)
Keeping Track
Secret Weapons (TV film)
World Turned Upside Down, The
1984 Charlie Grant's War (TV film)
The Surrogate
1983 Candy the Stripper
Cook a Peary: Boj o severní pól (TV film)
Illusions (TV film)
Matter of Cunning, A (TV film)
1982 Císař peruánský
End Game in Paris
Hard Feelings
Room Full of Energy, A
1981 Amatér
Gas
Heavy Metal
Všechno nejlepší k mým narozeninám
1980 Canada Vignettes: Under the Pole
Hey Babe!
1979 Meet the Martins
Rozhněvaný muž
1978 Blackout
Canada Vignettes: The Horse
1977 Rabid
Smrt ve vzduchu
The Great Detective (TV seriál)
1975 Červi

Dokumentární

2001 Fidel
1997 To a Different Beat
1995 Hirošima (TV film)
1993 The Rise and Fall of English Montreal
1991 On Strike: The Winnipeg General Strike, 1919
1987 Arctic River
Equatorial River
Safety Net, A
1986 Edge of Ice
Life on Ice
Lonely Passion of Brian Moore, The
1982 Forbes Home, The
1981 Canada Vignettes: Celebration
Canadian Federation, The
1980 Atmos
Canada Vignettes: Arctic Mission
Canada Vignettes: Arctic Seascape
Canada Vignettes: Bridge for the Dempster
1979 Canada Vignettes: Indian Pipe
Canada Vignettes: Métis Coat
Canada Vignettes: The Visitor
No Fitting Habitat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace