foto

Tereza Němcová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Absolventka konzervatoře, oboru hudebně-dramatického. Hostovala v Divadle Na Vinohradech v inscenaci Petra Svojtky Král jelenem, v Jihočeském divadle v muzikálu Martina Glázra Malované na skle, ve Švandově divadle v Praze v inscenaci Michala Langa Studna světců. V současnosti působí v Divadle Na Jezerce, kde hraje v představeních Kaviár nebo čočka, v Láskách paní Katty, v Mandragoře a v Petrolejových lampách, na nichž se pracovně setkala s režisérem Jurajem Herzem. Vede dramatický kroužek na základní škole v Radotíně. Filmové a televizní zkušenosti obsahují role ve filmech a seriálech Dámě kord nesluší (r. Drahomíra Králová), O ztracené lásce a Dobrá čtvrť.

Zdroj: Warner Bros.

Herecká filmografie

2015 Kam s ním?
Pionýři hororu 2 (TV seriál)
2013 Hodinový manžel (studentský film)
Pionýři hororu (TV seriál)
2009 T.M.A.
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
2001 O ztracené lásce (TV seriál)
1999 Dámě kord nesluší? (TV film)

TV pořady

1998 Sama doma (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace