foto

Jennifer Lawrence

  • nar. 15.8.1990 (26 let)
    Louisville, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Oscars

Golden Globes

  • 2016 -Joy (Nejlepší herečka - komedie nebo muzikál)
  • 2014 -Špinavý trik (Nejlepší herečka ve vedlejší roli)
  • 2013 -Terapie láskou (Nejlepší herečka - komedie nebo muzikál)
  • 2011 -Do morku kosti (Nejlepší herečka - drama)

BAFTA

New York Film Critics Circle

Los Angeles Film Critics Association

Herecká filmografie

2019 It's What I Do
2018 The Dive
2017 Mother
Red Sparrow
2016 Pasažéři
X-Men: Apokalypsa
2015 Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
Joy
2014 Hunger Games: Síla vzdoru 1. část
Serena
X-Men: Budoucí minulost
2013 Hunger Games: Vražedná pomsta
Špinavý trik
The Devil You Know
2012 Dům na konci ulice
Hunger Games
Terapie láskou
2011 Pan Bobr
X-Men: První třída
Zamilovaní
2010 Do morku kosti
2008 Garden Party
Spálené životy
The Poker House
2007 Pearsonovi (TV seriál)
2006 Company Town (TV film)
Smosh (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)

Dokumentární

2016 A Beautiful Planet - vyp.
2011 Children of the Atom: Filming X-Men: First Class

TV pořady

2016 Oscar 2016 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
The EE BAFTA Film Awards 2014 (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
20th Annual Screen Actors Guild Awards, The (TV pořad)
86. Annual Academy Awards (TV pořad)
2013 CIRCUS HALLIGALLI - Best of (TV pořad)
The EE BAFTA Film Awards 2013 (TV pořad)
The 2013 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
19th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
39th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
85. Annual Academy Awards (TV pořad)
2012 Módní styl hvězd (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2011 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
83. Annual Academy Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Moving Pictures Live! (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 Mezi dvěma kapradinami (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2004 The X Factor (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2009 Parachute - The Mess I Made (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace