foto

Hynek Schneider

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Hra na štěstí (E10)
Cesta do Londýna (E09)
Císařovna (E08)
další epizody
2008 Bobule
1995 Od Andulky po Žížalu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Český sen

TV pořady

1996 Kolotoč (TV pořad)

Herecká filmografie

2014 Kancelář Blaník (TV pořad)
Teambuilding (S02E01)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2008 U mě dobrý
2006 Experti
Rafťáci
2004 Horem pádem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace