foto

Angus Deayton

  • nar. 6.1.1956 (58 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Pramface (TV seriál)
2006 Láska a jiné pohromy
2005 Heartless (TV film)
2004 All Star Comedy Show, The (TV film)
Fat Slags
Nighty Night (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
1998 Královna Alžběta
1996 Filuta (TV film)
Savage Hearts
1995 Comic Relief (TV film)
1993 If You See God, Tell Him (TV seriál)
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
Doctor at the Top (TV seriál)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
Tall Guy, The
1988 Chelmsford 123 (TV seriál)
Stuff (TV seriál)
1983 Černá zmije (TV seriál)

Dokumentární

1992 Rowan Atkinson živě (TV film)

TV pořady

2011 Cesty hrůzy (TV pořad)
2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1974 Tiswas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky