foto

Patrik Hezucký

  • nar. 12.1.1969 (47 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Známý český moderátor Patrik Hezucký se narodil 12. ledna 1969 v Československu. Již od roku 1997 moderuje na rádiu Evropa 2 spolu s kolegou Leošem Marešem rozhlasový pořad Ranní Show. Kromě toho zde vystupuje i jako fiktivní postava pan Mrázek v pořadu Mrázek, ústředna, ve kterém volá neznámým lidem, které se snaží nachytat na nějakém žertovném příběhu. Na TV Nova moderoval pořad Tenkrát na východě o socialistickém Československu.

Patrika Hezuckého jsme mohli spatřit například v televizním pořadu QI a v mnoha dalších pořadech, kde byl pozván jako host.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

2017 Jack Russel: Zachránce planety
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Dokumentární

2014 13. komnata Patrika Hezuckého (TV film)

TV pořady

2015 Show Leoše Mareše (TV pořad)
2014 Barrandovský Silvestr 2014 (TV pořad)
Kdo je kdo? (TV pořad)
Muži proti ženám (TV pořad)
Nikdo není perfektní (TV pořad)
2013 Krampoloviny (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Pekelná výzva (TV pořad)
QI - na vše máme odpověď (TV pořad)
QI XL (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2009 Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Auto Moto Styl (TV pořad)
Přísně tajné (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Člověče, nezlob se (TV pořad)
Humor na scénu! (TV pořad)
2005 Šárka! (TV pořad)
2004 Tenkrát na východě (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1994 Eso (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace