foto

Jan Cimický

  • nar. 23.2.1948 (68 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Stopy života - Poslední návrat (TV film)
Stopy života - Svatba (TV film)
2014 Bastardi (TV seriál)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Bastardi 3
2011 Bastardi 2
2010 Bastardi
2009 Pamětnice
2004 Rodinná pouta (TV seriál)
2002 Waterloo po česku
Z rodinného alba (TV film)
1995 Tvůj svět (studentský film)
1972 Královna Černá růže (TV film)
1971 Vodník z kaňky (TV film)

Dokumentární

2012 Co mě nezabije, to mě posílí (TV film)
2006 13. komnata Pavla Vítka (TV film)
13. komnata Terezy Pergnerové (TV film)
2005 Příběhy slavných: Lehkou chůzí (TV film)
2003 Svět na žluto (TV film)

TV pořady

2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Dobrý večer, Česko! (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 Nikdo není dokonalý speciál (TV pořad)
Závislosti (TV pořad)
2007 Dobrá rada nad zlato (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1995 S politiky netančím (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

1990 Poslední zastávka smrt (TV film) - kniha
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace