foto

Robby Benson

  • nar. 21.1.1956 (61 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Billy: The Early Years
1995 Evening Shade
1990 Moderní láska
1989 Crack

TV seriály

2004 Chlapi sobě (TV seriál)
2001 Bob Patterson (TV seriál)
1998 Brother's Keeper (TV seriál)
House Rules (TV seriál)
Jesse (TV seriál)
Reunited (TV seriál)
1997 Přátelé (TV seriál)
Největší šampion (S03E24)
Hypnotická kůra (S03E18)
Phoebina bývalá parťačka (S03E14)
další epizody (5)
1996 Common Law (TV seriál)
Pearl (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Přátelé (TV seriál)
Sny o milencích (S01E22)
The Naked Truth (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Thunder Alley (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
Snílek (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Brave New World (TV film)
2002 MXP: Mimořádně extrémní primát
Pouhý sen
2001 Mickeyho kouzelné Vánoce
2000 Dračí srdce 2
Christmas Lamb, The (TV film)
Život a dobrodružství Santa Clause
1998 Kráska a zvíře: Kráska v kouzelném světě
1997 Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce
1993 At Home with the Webbers (TV film)
Deadly Exposure
Precious Victims (TV film)
1992 Invaze do soukromí
Ničitel (TV film)
1991 Kráska a zvíře
1990 Moderní láska
1989 Crack
1988 Najatý policajt
1986 David and Goliath
1985 California Girls (TV film)
1984 Harry a syn
Zákon města
1983 Running Brave
1982 National Lampoon a kino
Two of a Kind (TV film)
1981 Vyvolení
1980 Die Laughing
Hold
1979 Walk Proud
1978 Konec
Ledové království
1977 Death of Richie, The (TV film)
Jeden na jednoho
Our Town (TV film)
1976 Last of Mrs. Lincoln, The (TV film)
Ode to Billy Joe
1975 Death Be Not Proud (TV film)
Šťastná dáma
1974 All the Kind Strangers (TV film)
Remember When (TV film)
Virginia Hill Story, The (TV film)
1973 Jeremy
Jory
1967 Čekej do tmy

TV seriály

2001 House of Mouse (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1993 Exosquad (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1989 For Jenny with Love (TV seriál)
1986 Tough Cookies (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2002 Intimate Portrait: Joely Fisher (TV film)
Tale as Old as Time: The Making of 'Beauty and the Beast'
1992 Lincoln (TV film)
1991 Making of Beauty and the Beast, The (TV film)

Skladatelská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace