foto

Štěpán Krtička

  • nar. 19.3.1996 (18 let)
    Praha, Česká republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Štěpán Krtička je český herec a patří mezi nejtalentovanější české herce mladé nastupující generace. Divákům je znám především z filmu Ať žijí rytíři, kde si zahrál jednoho ze synů Martina z Vamberka a z komedie Taková normální rodinka, kde hrál jednoho z raubířů. Štěpán se kromě hraní věnuje také dabingu, na svém kontě má více jak padesát filmových a seriálových rolí. Od roku 2010 hraje na bicí v kapele The Colorblinds, která dělá hudbu do nového českého filmu Zemřít šťastný.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

2014 Zemřít šťastný
2013 Lehká jako dech (TV film)
Něžné vlny
2012 Život je ples (TV seriál)
2011 Saxána a Lexikon kouzel
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Ať žijí rytíři!
Dům U Zlatého úsvitu (TV film)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Taková normální rodinka
2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
Světla pasáže (TV seriál)
2006 Past na Ježíška (TV film)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2013 Generace Y (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2007 Jsi chytřejší než páťák? (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Jakub Ondra - Malý princ (hudební videoklip)