foto

Štěpán Krtička

  • nar. 19.3.1996 (18 let)
    Praha, Česká republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Štěpán Krtička je český herec a patří mezi nejtalentovanější české herce mladé nastupující generace. Divákům je znám především z filmu Ať žijí rytíři, kde si zahrál jednoho ze synů Martina z Vamberka a z komedie Taková normální rodinka, kde hrál jednoho z raubířů. Štěpán se kromě hraní věnuje také dabingu, na svém kontě má více jak padesát filmových a seriálových rolí. Od roku 2010 hraje na bicí v kapele The Colorblinds, která dělá hudbu do nového českého filmu Zemřít šťastný.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

2015 Zemřít šťastný
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
2013 Lehká jako dech (TV film)
Něžné vlny
2012 Život je ples (TV seriál)
2011 Saxána a Lexikon kouzel
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Ať žijí rytíři!
Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Dům U Zlatého úsvitu (TV film)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Taková normální rodinka
2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
Světla pasáže (TV seriál)
2006 Past na Ježíška (TV film)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2013 Generace Y (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2007 Jsi chytřejší než páťák? (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Jakub Ondra - Malý princ (hudební videoklip)