foto

James Parks

  • nar. 16.11.1968 (48 let)
    Ventura County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

2016 Palominas
The Summoning
2015 Hard Ride, The
Osm hrozných
2014 Child of Grace
2013 The Elevator: Three Minutes Can Change Your Life
2012 Nespoutaný Django
2011 Krvavý stát
2010 Amigo
Rubber
Street Poet
2008 Temné svědomí
Three Priests
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Fighting Words
Grindhouse: Auto zabiják
2006 Darkroom, The
Eight Days to Live (TV film)
Islander
Jericho (TV seriál)
Odposlech
Trailer Talk
2005 Daltry Kelhůn
House of the Dead 2 (TV film)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Kill Bill 2
2003 Kill Bill
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Krokodýl 2
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
$pent
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
Od soumraku do úsvitu 2
Znáš mé jméno (TV film)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Frankensteinův dům (TV film)
Hvězdná brána (TV seriál)
Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Apollo 11 (TV film)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
Ochránce (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Twin Peaks
1991 Kovboj Conagher (TV film)
Line of Fire: The Morris Dees Story (TV film)
1990 Slepá pomsta (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace