foto

Klára Cibulková

  • nar. 1975
    Znojmo, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Klára Cibulková se narodila v roce 1975 ve Znojmě, vyrůstala však v Kladně. Studovala na gymnáziu a poté na DAMU herectví. Jejím pedagogem byla například i Věra Galatíková. Po škole nastoupila do souboru CD 94. Vystupovala také ve Švandově divadle v Praze.

Na televizních obrazovkách jsme ji mohli vidět v seriálech ČERNÍ BARONI, KRIMINÁLKA ANDĚL, DOKONALÝ SVĚT a v TV filmech SMRT PEDOFILA, MĚSTO BEZ DECHU, AGENTURA PUZZLE a SWINGTIME.

Klářin manžel je kolega Tomáš Pavelka, se kterým má syna Matyáše a dceru Magdalenu. Mimo jiné umí plynule španělsky, protože jednu dobu ve Španělsku pracovala v restauraci. Mimochodem, s podstatně známější Vilmou Cibulkovou nemá nic společného.

Vladimír "Coldrex" Minařík

Herecká filmografie

2015 Policie Modrava (TV seriál)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Strach
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2011 Smíchov pláče, Brooklyn spí
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Habermannův mlýn
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2006 Swingtime (TV film)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Agentura Puzzle: Pohřeb (TV film)
Agentura Puzzle: Strach (TV film)
Černí baroni (TV seriál)
Román pro ženy
2003 Město bez dechu (TV film)
Smrt pedofila (TV film)
2002 Lidé z autobusů (studentský film)
1995 Byl jednou jeden polda
1994 V erbu lvice

TV pořady

1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace