foto

Klára Cibulková

  • nar. 24.7.1975 (41 let)
    Znojmo, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Klára Cibulková se narodila v roce 1975 ve Znojmě, vyrůstala však v Kladně. Studovala na gymnáziu a poté na DAMU herectví. Jejím pedagogem byla například i Věra Galatíková. Po škole nastoupila do souboru CD 94. Vystupovala také ve Švandově divadle v Praze.

Na televizních obrazovkách jsme ji mohli vidět v seriálech ČERNÍ BARONI, KRIMINÁLKA ANDĚL, DOKONALÝ SVĚT a v TV filmech SMRT PEDOFILA, MĚSTO BEZ DECHU, AGENTURA PUZZLE a SWINGTIME.

Klářin manžel je kolega Tomáš Pavelka, se kterým má syna Matyáše a dceru Magdalenu. Mimo jiné umí plynule španělsky, protože jednu dobu ve Španělsku pracovala v restauraci. Mimochodem, s podstatně známější Vilmou Cibulkovou nemá nic společného.

Vladimír "Coldrex" Minařík

Herecká filmografie

Filmy

2013 Strach
2011 Smíchov pláče, Brooklyn spí
2010 Habermannův mlýn
2006 Swingtime (TV film)
2004 Agentura Puzzle: Pohřeb (TV film)
Agentura Puzzle: Strach (TV film)
Román pro ženy
2003 Město bez dechu (TV film)
Smrt pedofila (TV film)
2002 Lidé z autobusů (studentský film)
1995 Byl jednou jeden polda
1994 V erbu lvice

TV seriály

2017 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
S vámi je radost umírat! (S12E63)
Nejlepší táta na světě (S12E62)
Plné doznání (S12E61)
další epizody (19)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Tonoucí se stébla chytá (S12E32)
Hledám muže při těle (S12E28)
Vzdálená příbuzná (S12E27)
další epizody (18)
Polda (TV seriál)
Alibi na míru (E07)
Rapl (TV seriál)
Amok (S01E09)
Oheň (S01E06)
Nástřel (S01E01)
2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Sestra Katastrofa (S11E11)
Musíme se vzít (S11E05)
Peklo nezabíjí (S11E02)
další epizody (4)
Policie Modrava (TV seriál)
Ranč (S01E01)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Smrt nad zlato (E05)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Prohra (S03E14)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Balkánská stopa (S02E11)
Klášterní tajemství (S02E07)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Lidská skládačka (S02E02)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrtelný žert (S01E05)
2004 Černí baroni (TV seriál)

TV pořady

1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace