foto

Pavel Nečas

  • nar. 5.3.1966 (50 let)
    Hodonín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v roce 1966 v Hodoníně, dětství prožil v Hustopečích u Brna. Je znám především jako divadelní herec. Začínal v brněnském Divadle Na provázku, roku 1987 taktéž v Brně dokončil hereckou konzervatoř. Postupně působil v divadlech v Olomouci, Uherském Hradišti nebo v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě. Od jeho vzniku, tedy roku 1998, působí v pražském Divadle Na Fidlovačce, ale znám je i z Letních shakespearovských slavností na Hradě, kde účinkoval ve hrách Večer tříkrálový nebo Komedie plná omylů.

Mezi jeho televizní role patří například role Mezulána v seriálu ZDIVOČELÁ ZEMĚ, Tonda Hájek v inscenaci KOŽENÉ SLUNCE, nadporučík Moucha v seriálu ČERNÍ BARONI, hokejista Kohout v seriálu POSLEDNÍ SEZÓNA, barman Vráťa v seriálu ULICE nebo výrazná epizodní role Tondy v seriálu POSTE RESTANTE.

Znám je pro charismatický zjev, originální hlas i projev. V televizi a ve filmu je zatím však obsazován jen v malých rolích. Mezi zajímavosti patří například vztah s herečkou Zuzanou Vejvodovou, má rád též golf, jižní Moravu, mojito nebo slivovici.

Karel "Rejpálek" Martel

Herecká filmografie

2016 Na vodě (TV seriál)
Notebook (S01E03)
Případ Andrey S.
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Reportérka (TV seriál)
V plamenech (E02)
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
Vinaři (TV seriál)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Příběh kmotra
Špačkovi v síti času (TV seriál)
2012 Aplaus (TV film)
Líbáš jako ďábel
2011 Vůně kávy (TV film)
2010 Domina (TV film)
Kráska a netvor 1950 (TV film)
Okresní přebor (TV seriál)
Sama v čase normálnosti (TV film)
Tři sestry (divadelní záznam)
2009 Les mrtvých (TV film)
Poste restante (TV seriál)
Smyčka (TV film)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Expozitura (TV seriál)
2007 Boží duha (TV film)
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
Naděje zítřka
Poslední sezona (TV seriál)
Příkopy (TV seriál)
Zastřený hlas (TV film)
2005 Harvey a já (divadelní záznam)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Rána z milosti (TV film)
Ulice (TV seriál)
Vítězství (TV film)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Nadměrné maličkosti: Čas grundlí (TV film)
Nadměrné maličkosti: Hypnóza (TV film)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2002 Kožené slunce (TV film)
2001 O ztracené lásce (TV seriál)
Uniforma (TV film)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
Vražedná přehlídka
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Zdivočelá země
1994 O Nesytovi (TV film)
1991 Peer Gynt (divadelní záznam)

Dokumentární

2014 Televise bude! (TV film)
2012 Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka

TV pořady

2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace