foto

Ada Nicodemou

  • nar. 14.5.1977 (39 let)
    Auburn, Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2007 Almost
2000 Pizza (TV seriál)
1999 Matrix
Pán šelem (TV seriál)
1998 Breakers (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

TV pořady

2009 Beauty and the Geek Australia (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace