foto

Ondřej Novák

  • nar. 30.8.1985 (30 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ondřej Novák se narodil 30. 8. 1985 v Praze. Studoval na Gymnáziu Elišky Krásnohorské (dříve Ohradní) a vystudoval činoherní herectví na DAMU (u J. Šiktancové, M. Málkové, L. Hlavici a B. Rösnera) a stále studuje žurnalistiku na Karlově univerzitě. Studium herectví absolvoval v DISKu mj. rolemi Kryštofa (T. Stoppard: Na flámu) a Cestovatele (V. Nezval/M. Samec: Svět kolem ní), za absolventskou sezónu 2008/2009 obdržel Cenu Jiřího Adamíry.

Momentálně vystupuje v Eliadově knihovně Divadla Na zábradlí v inscenacích Slyšet hlasy a Pravý inspektor Hound (Divadlo NaHraně), dále v Divadle Čertovka v inscenaci Mesiáš (Divadlo NaHraně) a nepravidelně spolupracuje s divadlem Letí (scénická čtení, inscenace Domeček pro buzničky).

Hrál ve filmu PŘÍPAD NEVĚRNÉ KLÁRY, pohádce KOUZLA KRÁLŮ a mnoha studentských filmech – za všechny RUNWAY. V seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2 ztvárňuje roli Davida Šohájka, budoucího kněze, který se nyní musí vyrovnat s amputací nohy.

Kateřina "k.hulkova" Hůlková

Herecká filmografie

2015 Tonyo (studentský film)
2014 Fair Play
Případy 1. oddělení (TV seriál)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2012 Helena (TV seriál)
Pohřešovaný (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
Faust
Lidice
L'olimpiade nascosta (TV film)
Micimutr
2009 Případ nevěrné Kláry
2008 Kouzla králů (TV film)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Dědic (S03E05)
Runway (studentský film)
2006 Kráska v nesnázích
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace