foto

Petra Molnárová

  • nar. 5.10.1986 (29 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Slovenská herečka Petra Molnárová se narodila v Bratislavě. Má sestru – dvojče, které je rovněž herečkou. Český režisér Jiří Strach jejich vzájemné podoby využil například v pohádce TŘI ŽIVOTY, kde si Petra zahrála zlou stránku očarované dívky Aničky, jejíž dobrou stránku ztvárnila její sestra.

Petra Molnárová vystudovala hudebně dramatický obor na bratislavské konzervatoři. Na rozdíl od své sestry, která obor rovněž vystudovala, se Petra věnuje více herectví a tanci než hudbě. Když se společně v roce 2009 staly hosty Jana Krause v Uvolněte se, prosím, zpívaly společně romskou píseň a ukázaly, že jim to ladí i hudebně.

I když obě sestry hrají i v českých filmech, česky nemluví, proto jsou většinou předabovány.

Klára "Komfidia" Fritsche

Herecká filmografie

2014 Stopy života - Bílý střelec (TV film)
2013 Kandidát
Ráno (studentský film)
Stopy života - Dívčí sen (TV film)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Santiniho jazyk (TV film)
Westernstory
Zita na krku (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
Tři životy (TV film)
2006 Mafstory (TV seriál)

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Hlas Česko Slovenska (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace