foto

Lucia Molnárová

  • nar. 5.10.1986 (29 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Speváčka a herečka Lucia Molnárová ukončila štúdium na bratislavskom konzervatóriu, pričom študovala hudobno - dramatický odbor. Spievala už od svojich piatich rokov, čo pre ňu bolo devízou v neskoršom rozlete. Spoločne so svojou dvojičkou Petrou nahrala hudobné CD s detskými pesničkami.

Ako jeden z vrcholov jej kariéry sa dá označiť stvárnenie hlavnej úlohy v muzikáli Neberte nám princeznú z roku 2006, kde si zahrala Katku. Účinkovala aj v ďalších muzikáloch a hrách. V roku 2004 na Shakespearových slávnostiach v Prahe si zahrala v Rómeovi a Júlii. V roku 2006 hrala v Radošinskom naivnom divadle hneď v dvoch hrách. V Hre o láske, kde okrem iného stvárnila tri epizódne postavy a v predstavení Jááánošííík, kde sa predstavila v úlohe Aničky.

Neskôr hrala v ďalších hrách a muzikáloch, z ktorých stoja za zmienku Traja mušketieri, Rent či Fetišistky zo Slovenkého národného divadla, kde si zahrala úlohu Biby a Fontána pre Zuzanu, kde účinkovala ako Zuzana. Masový divák si ju môže pamätať aj z televíznej obrazovky v úlohe sestričky zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

2015 Vánoční Kameňák
2013 Kameňák 4
Kandidát
2011 Santiniho jazyk (TV film)
2010 Adéla ještě nevečeřela (divadelní záznam)
Hasiči (TV film)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Malé oslavy
Vlna (TV film)
2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
Tři životy (TV film)

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Hlas Česko Slovenska (TV pořad)
2011 Tanečná skupina roka (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace