foto

Jan Šantroch

  • nar. 1979
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Ve stínu (2012)

    - Jednu z rolí si měl zahrát i Jaroslav Plesl, nakonec však dal přednost natáčení snímku Čtyři slunce (2012). Herec se ve filmu nakonec objeví, avšak pouze hlasem. Při postsynchronech totiž nadaboval Jana Šantrocha, který ztvárnil reportéra u soudu. (vyfuk)

Herecká filmografie

2014 B + F (studentský film)
2012 Kytka (studentský film)
Ve stínu
2011 Tambylles (studentský film)
2009 Jarmareční bouda
2008 Kuličky
Note, The
Před domem (studentský film)
2007 ...a bude hůř
2005 Restaurace U Prince (TV film)
2004 Clochemerle (TV film)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)

Režijní filmografie

2014 Priority (studentský film)
2012 Kytka (studentský film)
2009 Snění o samotě (studentský film)

Scenáristická filmografie

2012 Kytka (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace