foto

Tomáš Weinreb

  • nar. 1982
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tomáš Weinreb (1982) a Petr Kazda (1978) jsou čeští filmoví tvůrci. Oba absolvovali filmovou školu v Písku a pražskou FAMU, kde Weinreb studoval dokumentaristiku a Kazda scenáristiku. Založili produkční společnost Black Balance, v jejímž rámci realizovali krátké i dokumentární snímky jako např. Zatmění (2006), Já (2009), Všechno je sračka (2009) či později Play Off (2012). V celovečerním hraném filmu společně debutují dramatem Já, Olga Hepnarová (2016).

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

2016 Já, Olga Hepnarová
2009 (studentský film)
Všechno je sračka (studentský film)
2006 Zatmění (studentský film)

Dokumentární

2011 Vědec (TV film)
2009 Nic není relativní (studentský film)

Herecká filmografie

2011 Cesta (studentský film)

Dokumentární

2005 Burza předsudků (studentský film)

Scenáristická filmografie

2016 Já, Olga Hepnarová

Dokumentární

2009 Nic není relativní (studentský film)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace