foto

Tomáš Weinreb

  • nar. 1.1.1982 (34 let)
    Stod, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tomáš Weinreb (1982, Stod, Československo) vystudoval Vyšší odbornou školu filmovou v Písku, absolvoval i pražskou FAMU, obor dokumentární tvorba. Natočil několik krátkometrážních filmů včetně studentského snímku Všechno je sračka (2009) o příteli Olgy Hepnarové Miroslavu Davidovi. Snímek Já, Olga Hepnarová je jeho celovečerní debut.

MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

2016 Já, Olga Hepnarová
2009 (studentský film)
Všechno je sračka (studentský film)
2006 Zatmění (studentský film)

Dokumentární

2011 Vědec (TV film)
2009 Nic není relativní (studentský film)

Scenáristická filmografie

2016 Já, Olga Hepnarová

Dokumentární

2009 Nic není relativní (studentský film)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

2011 Cesta (studentský film)
2009 Všechno je sračka (studentský film) - vyp.

Dokumentární

2005 Burza předsudků (studentský film)

Kameramanská filmografie

2009 Všechno je sračka (studentský film)

Střihačská filmografie

2009 Všechno je sračka (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace