foto

Zuzana Konečná

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Agáva
Učitelka
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2014 Gazdova krv (divadelní záznam)
Jak jsme hráli čáru
2009 Odsouzené (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2002 Výlet

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace