foto

Thomas Zielinski

  • nar. 25.4.1972 (44 let)
    Beroun, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Kobry a užovky
2011 Alois Nebel
Lidice
2009 Protektor
Smyčka (TV film)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Ošklivka Katka (TV seriál)
Zwei Weihnachtsmänner (TV film)
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Operace Silver A (TV film)
2006 Obsluhoval jsem anglického krále
2005 Ulice (TV seriál)

Režijní filmografie

2013 Poslední chvíle lidstva (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace