foto

David Máj

  • nar. 19.1.1975 (42 let)
    Pardubice, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval DAMU, hrál v loutkovém divadle v Mostě. S berlínským souborem Grotest Maru účinkoval po celé Evropě a se souborem Jednotka v Praze. Ztělesnil menší role v několika českých i zahraničních fi lmech např. Žralok v hlavě, Jedna ruka netleská, Protektor, Dune, Chasing Liberty. Pracoval také v produkčním týmu na fi lmech Nuda v Brně a Sluneční stát.

Zdroj: HBO

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kobry a užovky
2013 Líbánky
2009 Dvojka
Protektor
2008 Generálka (studentský film)
2006 Poslední vlak
2005 Žralok v hlavě
2004 Hon za svobodou
2003 Jedna ruka netleská

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Lom (S02E02)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Smrt špiona (E07)
Dvojboj (E06)
Závadová mládež (E05)
další epizody (7)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Nadvláda (S01E06)
Nevěra (S01E05)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (E09)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
2013 Bez hranic (TV seriál)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2009 Comeback (TV seriál)
Mrtvý muž (S01E19)
Přešlapy (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace