foto

Jakub Gogál

  • nar. 20.5.1985 (31 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa 20.5.1985 v Bratislave. Študoval na Štátnom konzervatóriu v Bratislave, hudobno - dramatický odbor. Vyštudoval VŠMU, odbor herectvo u profesora Martina Hubu a Zuzany Kronerovej. Hral v seriáloch Medzi nami, Nesmrteľní aj v divadle Astorka Korzo - Drahá pani profesorka. Hosťoval v Národnom divadle v predstavení Tri sestry a v rozprávke Kocúr na kolieskových korčuliach. Zahral si tiež vo filmoch Obhliadka, Čerešňový chlapec a Lóve.

Marcel "Marchelinko" Kušnír

Herecká filmografie

2015 Osudový okamih
2014 Místa
2013 Deň a noc (TV seriál)
2012 Immortalitas
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Čerešňový chlapec (TV film)
Love
Zlomok sekundy (TV seriál)
2010 Filmoviedky: Obhliadka (TV film)
Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Dôverní nepriatelia (TV film)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Malé oslavy
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Medzi nami (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace