foto

Sean Nelson

  • nar. 9.5.1980 (36 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Breaking Point, The
Chraň nás od zlého
2010 Země kůlů
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Únos vlaku 1 2 3
2007 Mannsfield 12, The
2006 Premium
2005 Gospel
Miracle's Boys (TV seriál)
2004 Date
Jejich oči sledovaly boha (TV film)
The Jury (TV seriál)
2002 Year That Trembled, The
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 The Corner (TV seriál)
1999 Svatba mého nejlepšího kámoše
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Stranger in the Kingdom
1996 Jak ukrást bizona
1995 The Client (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Pravidla hry
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Here and Now (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace