foto

Akiva Goldsman

  • nar. 7.7.1962 (54 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Stephanie
2014 Zimní příběh

TV seriály

2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2009 Kings (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)

Dokumentární

2015 Průlomové objevy (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Star Trek: Do temnoty
2009 Star Trek

Dokumentární

2012 Conteurs d'Images
2011 Finding Joe
2004 About Science Fiction and Robots
2002 Hollywood, Inc. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(44)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace