foto

Martin Schulz

  • nar. 20.12.1955 (60 let)
    Hehlrath, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Publicista, scenárista, moderátor a režisér byl v prosinci 1982 vystěhován do NSR. Od roku 1983 pracoval pro Radio Free Europe/Radio Liberty v Mnichově. Po návratu do České republiky v roce 1995 působil jako zástupce ředitele českého vysílání RFE. Od roku 1990 spolupracuje s Českou televizí jako scenárista, režisér, moderátor (Na hraně, Sněží).

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Opožděná vražda (E04)
2009 Kawasakiho růže
2000 Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV seriál)
1996 Poledník (TV seriál)

Dokumentární

1996 Mňága - Happy End

TV pořady

2010 Le petit journal (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1991 Sněží (TV pořad)
1990 Na hraně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace