foto

Martin Schulz

  • nar. 20.12.1955 (60 let)
    Hehlrath, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Publicista, scenárista, moderátor a režisér byl v prosinci 1982 vystěhován do NSR. Od roku 1983 pracoval pro Radio Free Europe/Radio Liberty v Mnichově. Po návratu do České republiky v roce 1995 působil jako zástupce ředitele českého vysílání RFE. Od roku 1990 spolupracuje s Českou televizí jako scenárista, režisér, moderátor (Na hraně, Sněží).

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Opožděná vražda (E04)
2009 Kawasakiho růže
2000 Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV seriál)
1996 Poledník (TV seriál)

Dokumentární

1996 Mňága - Happy End

TV pořady

2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1991 Sněží (TV pořad)
1990 Na hraně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace