foto

Allison Miller

  • nar. 2.9.1985 (31 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Allison se narodila 2. září 1985 v italském Římě. Její otec pracoval v novinách, a proto se často stěhovala. Vyrůstala na několika místech USA ve státech Kentucky, Pennsylvania nebo Florida. Allison vystudovala Maclay School v Tallahassee. Chodila i na Floridskou Univerzitu a patřila do sesterstva Delta Kappa.

V roce 2006 se přestěhovala do Hollywoodu, aby se naplno věnovala svojí kariéře. Mluví plynně španělsky a francouzsky, umí hrát na klavír a kytaru. První epizodní role dostala v seriálech GENERAL HOSPITAL, CSI: NEW YORK, ZOUFALÉ MANŽELKY nebo BOSTON LEGAL.

V roce 2009 získala pravidelnou roli v seriálu KINGS pro televizi NBC. Ztvárnila tady princeznu Michelle Benjamin. Zahrála si i ve dvou filmech ZNOVU 17 a KREV: POSLENDÍ UPÍR. Na podzim 2011 si ji do svého seriálu vyhlídla stanice FOX, a tak nastoupila do role Skye v TERRA NOVĚ.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Strange Calls (TV film)
2014 There's Always Woodstock
Zrození ďábla
2010 Betwixt (TV film)
Some of the Parts
2009 Krev: Poslední upír
Znovu 17
2007 Zkřížené cesty
2006 Lucy's Piano

TV seriály

2017 Incorporated (TV seriál)
Golden Parachute (E10)
Burning Platform (E09)
Operational Realignment (E08)
další epizody (5)
2016 Incorporated (TV seriál)
Profit and Loss (E05)
Cost Containment (E04)
Human Resources (E03)
další epizody (5)
2012 Go On (TV seriál)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
další epizody (13)
2009 Kings (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace