Reklama

Reklama

Olga Krasko

Olga Krasko

nar. 30.11.1981 (42 let)
Charkov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie (1)

„Co se tomu směješ? To je moje dcera, ty ….“ Tak trochu zmateně uvedl šéf brněnské pátračky Arazím záhadnou neznámou, která v díle Četnických humoresek s podtitulem Narodil se Kristus pán zaklepala na dveře stanice. Do dveří a zároveň do srdcí diváků s plachým úsměvem vstoupila ruská šlechtična Klaudie – Olga Jurjevna Krasko. Narodila se 30. listopadu 1981 v Ukrajinském Charkově, ale ještě v dětství se s rodiči přestěhovala do Moskvy. V roce 2002 ukončila studium… (více)

Zajímavosti (2)

Četnické humoresky - Slavnost (2003)

  • Část dílu se točila v Olomouci v oblasti nazývané též na Hradě (okolí kostela sv. Michala, Filozofické a Teologické fakulty Univerzity Palackého). Do dnešní budovy katedry historie (dříve též Základní školy) chodí mladý Ondřej Formánek. Do protější budovy Vily Primavesy v tomto díle zase unesl agent Pablo (Marek Vašut) Klaudii (Olga Krasko) k výslechu. Odsud stejně tak pochází i záběry s Bedřichem Jarým (Ivan Trojan), který skutečně leze po střeše tohoto hotelu a restaurace. (Antal89)

Četnické humoresky (2001)

  • Letiště, na kterém ve 26. díle "Slavnost" přistanou Béďa (Ivan Trojan) a Klaudie (Olga Krasko) je staré, dnes už neexistující, Letiště Brno (taky Letiště Slatina nebo Letiště Černovice). Jedná se o původní brněnské letiště, které bylo vybudováno v letech 1924–1926 a v provozu, ať už v civilním nebo vojenském, bylo až do roku 2001. V roce 2006 bylo srovnáno se zemí, aby ustoupilo rozšiřující se průmyslové zóně Černovické terasy. (Maulincio)

Galerie (67)

Reklama

Herečka

Ovládací panel

Fanklub

(6)

Reklama

Reklama