foto

Jeff Corey

  • nar. 10.8.1914
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 16.8.2002 (88 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1998 Ted
1996 Loterie (TV film)
1994 Barva noci
Hra o přežití
Spiderman (TV seriál)
1993 Beethoven 2
1992 Ruby Cairo
Sinatra (TV film)
1991 Payoff (TV film)
Washing Machine Man, The (TV film)
1990 Jidášův plán
Pták na drátě
Růže a šakal (TV film)
To My Daughter (TV film)
1989 Deadly Silence, A (TV film)
1988 Posel smrti
Tajna manastirske rakije
1986 Druhé podání (TV film)
Morningstar/Eveningstar (TV seriál)
1985 Final Jeopardy (TV film)
Hell Town (TV film)
Hell Town (TV seriál)
Jiný život
True Confessions (TV seriál)
1984 Ničitel Conan
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Rooster: Spurs of Death!
1982 Cry for the Strangers (TV film)
Meč a čaroděj
1980 Homeward Bound (TV film)
Sador, vládce vesmíru
1979 Butch a Sundance: Začátky
Up River
1978 Divoké husy
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Jennifer
Pirate, The (TV film)
1977 Ach, Bože
Captains Courageous (TV film)
Curse of the Black Widow (TV film)
Moonshine County Express
Testimony of Two Men (TV seriál)
1976 Banjo Hackett (TV film)
Poslední magnát
Premonition, The
1975 Paper Tiger
1974 Gun and the Pulpit, The (TV film)
Run, Joe, Run (TV seriál)
1973 Set This Town on Fire (TV film)
1972 Něco zlého (TV film)
1971 Big Fish, Little Fish (TV film)
Catlow
Clay Pigeon
Vyrovnávání účtů
1970 Clear and Present Danger, A (TV film)
Cover Me Babe
Do nitra Planety opic
Getting Straight
Malý velký muž
Movie Murderer, The (TV film)
Night Gallery (TV seriál)
Říkejte mi pane Tibbsi
1969 Butch Cassidy a Sundance Kid
Maršál
Slepá ulička
1968 Bostonský případ
1967 Chladnokrevně
1966 Star Trek (TV seriál)
Znovuzrození
1965 Cincinnati Kid
Mickey One
Once a Thief
Poklad Aztéků
Pyramida boha slunce
1964 Dáma v kleci
1963 Balkón
Yellow Canary, The
1951 Fourteen Hours
Never Trust a Gambler
New Mexico
Only the Valiant
Rawhide
Red Mountain
Superman and the Mole Men
The Prince Who Was a Thief
1950 Bright Leaf
Nevadan, The
Rock Island Trail
Singing Guns
The Next Voice You Hear...
The Outriders
1949 Bagdad
City Across the River
Follow Me Quietly
Hideout
Home of the Brave
Roughshod
1948 Alias a Gentleman
A Southern Yankee
Canon City
Homecoming
I, Jane Doe
Johanka z Arcu
Kidnapped
Let's Live Again
Wake of the Red Witch
Wreck of the Hesperus, The
1947 Brute Force
Gangster, The
Hoppy's Holiday
Kalifornie
Neporažená
Ramrod
The Flame
Zázrak v New Yorku
1946 It Shouldn't Happen to a Dog
Joe Palooka, Champ
Somewhere in the Night
Zabijáci
1943 Frankenstein a Vlkodlak
O věrném přátelství
Palubní střelec
The Moon Is Down
1942 Girl Trouble
North to the Klondike
Postman Didn't Ring, The
Roxie Hart
Tennessee Johnson
The Man Who Wouldn't Die
Who Is Hope Schuyler?
1941 Devil and Daniel Webster, The
Mutiny in the Arctic
Nerozhodný drak
Paris Calling
Petticoat Politics
Small Town Deb
The Lady from Cheyenne
You Belong to Me
1940 Bitter Sweet
Third Finger, Left Hand
You'll Find Out
1939 ...One Third of a Nation...

Dokumentární

2008 How the West Was Lost
1999 From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
1964 The Big Parade of Comedy - a.z.
1949 Équateur aux cent visages, L'

Režijní filmografie

1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1972 Anna and the King (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace