foto

Ian Bannen

  • nar. 29.6.1928
    Airdrie, Lanarkshire, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 3.11.1999 (71 let)
    Knockies Straight, Loch Ness, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2000 Best
Testimony of Taliesin Jones, The
1999 Strážce lvů
1998 Nedovo zázračné vzkříšení
Something to Believe In
1997 Prvotní hřích (TV seriál)
1995 Politikova žena (TV seriál)
Statečné srdce
1994 Measure for Measure (TV film)
Špendlík na motýla
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 Common Pursuit (TV film)
Performance (TV seriál)
Posedlost
Treaty, The (TV film)
Zvuk a ticho (TV film)
1991 Ashenden (TV seriál)
Ďáblovo pokušení
Murder in Eden (TV seriál)
Uncle Vanya (TV film)
1990 Circles in a Forest
Můj táta je duch
Perry Mason: Případ skrývané totožnosti (TV film)
Velký muž
1989 Dáma a lupič (TV film)
George's Island
Na předměstí (TV film)
Streghe
1988 Courier, The
Partita, La
1987 Bookie (TV seriál)
Naděje a sláva
Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Attentato al Papa (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Lamb
Obrana říše
1983 Park Gorkého
Prodigal, The
1982 Cousin Phillis (TV film)
Gándhí
1981 Noční přechod
Oko jehly
1980 Dr. Jekyll and Mr. Hyde (TV film)
Lesní duch
1979 Ombra nell'ombra, Un
Spooner's Patch (TV seriál)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1977 Inspektor Sweeney
Ježíš Nazaretský (TV film)
Ten prokletý obrněný vlak
1975 Death in Deep Water (TV film)
Won't Write Home Mom, I'm Dead (TV film)
700 mil v sedle
1974 Cesta
Gathering Storm, The (TV film)
Přibližná podoba
Ze záhrobí
1973 Mackintoshův člověk
1972 Osudová hlídka
Urážka
1971 Deserter, The
Fright
1970 Jana Eyrová (TV film)
Příliš pozdní hrdina
1969 Lock Up Your Daughters!
1967 Johnny Belinda (TV film)
Námořník z Gibraltaru
1966 Penelope
1965 Let Fénixe
Mister Moses
Pahorek
Rotten to the Core
1964 Psyche '59
1963 Comrades in Arms (TV film)
1962 Station Six-Sahara
1961 An einem Freitag um halb zwölf
1960 French Mistress, A
Macbeth (TV film)
Suspect
1959 Big Client, The (TV film)
Patálie kolem Gaillardie
1958 A Tale of Two Cities
Behind the Mask
She Didn't Say No!
1957 Birthday Present, The
Miracle in Soho
Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1956 Rameno spravedlnosti
Vojínův postup
1955 The Whiteoak Chronicles: Whiteoaks (TV film)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
Pool of London

Dokumentární

2002 Ultimate Fights from the Movies
1983 Making of 'Gorky Park', The (TV film)
1958 Monitor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace