foto

Krista Kosonen

  • nar. 28.5.1983 (33 let)
    Espoo, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Krista Kosonen je finská herečka, narozená 28. května 1983 v Espoo. Nejvíce ji zatím proslavily role Ronji v akčním dobrodružném filmu VĚČNÝ BOJOVNÍK (JADESOTURI, Finsko - Čína 2006) a Sari Karaslahti v ROK VLKA (SUDEN VUOSI z roku 2007, Finsko). V roce 2011 si pak zahrála v thrilleru SYVÄLLE SALATTU. Známá je také z finských televizních seriálů, jako SUOJELIJAT (2007) jako Merituuli, UUTISHUONE (2009) jako Raija a z PUTOUS (2010).

Jiří "Beastmaster4" Novák

Herecká filmografie

2016 Tappajan näköinen mies
2015 Porodní bába
2014 Big Significant Things
Toisen kanssa (TV seriál)
2013 Co děláme pro lásku
Rölli ja kultainen avain
2012 Cesta na sever
Očista
Putous-hahmoset, missä he ovat nyt? (TV film)
Totálně našrot
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Moska (TV seriál)
Ovia ja lukkoja
Risto (TV seriál)
Risto
Syvälle salattu
Touhu (TV seriál)
2010 Alamaailma Trilogia: Vanki (TV seriál)
Princezna
Virta (TV seriál)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Uutishuone (TV seriál)
2008 Sivutyö (studentský film)
Suojelijat (TV seriál)
Suurin ja kaunein
2007 Rok vlka
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Věčný bojovník
2002 Hurja joukko (TV seriál)

Dokumentární

2010 Seksin ABC - Tohtori Zukovskin salaiset kansiot (TV seriál)

TV pořady

2016 Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
2013 Jussi Gaala 2013 (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
Totuuden torvet (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
2010 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Putous (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2010 Putous (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace