foto

Miloš Kameník

  • nar. 23.12.1980 (35 let)
    Jihlava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2011 Ivanovo lhůta (amatérský film)
2009 Felch in Flat (amatérský film)
Postižiny (amatérský film)
2006 Obchod (amatérský film)
S.M.A.S.H. (amatérský film)
Time for Tie (amatérský film)
2003 Ďáblovi přisluhovači (amatérský film)
2001 Natvrdlí (amatérský film)

Dokumentární

2010 Hra Orla (amatérský film)
2009 Betlemářky (amatérský film)
2005 Portréty: Antonín Moskalyk, režisér (TV film)
2004 Místo dole (studentský film)

Hudební videoklipy

2009 Z vany ven (hudební videoklip)
2007 Lajky - Já (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

2013 Bady (amatérský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace